BLOG: Bereik in 2022 jouw doelen met Green Fuel

Bereik in 2022 jouw doelen met Green Fuel want Green Fuel zal de manier waarop je over voeding denkt voorgoed veranderen. Het is geen \’vetverliesvoedsel\’, het is qua voedingswaardes ‘complete voeding’. Je kunt het gebruiken om af te vallen, op gewicht te blijven of juist aan te komen, of gewoon om je dieet te verbeteren. 

Bereik jouw doelen en lees gauw verder…

De juiste voeding

Voeding is de brandstof van het lichaam. Om goed te kunnen functioneren heeft je lichaam energie en voedingsstoffen nodig. Dit wordt voornamelijk uit voeding gehaald. Gezonde voedingsproducten bevatten veel voedingsstoffen, zijn natuurlijk, het liefst onbewerkt en bevatten geen toegevoegde suikers en verzadigde vetten. 

Vet verliezen of gewicht aankomen gaat niet van de een op de andere dag, dit zou wat tijd moeten kosten. Langzaam maar zeker zullen positieve en duurzame gewoontes op de lange termijn zijn vruchten afwerken. Naarmate je vet begint te verliezen, heb je ook minder calorieën nodig, dus check regelmatig je caloriebehoefte.

Pas op voor de weekenden, deze tellen nog steeds!

Veel mensen zijn doordeweeks geweldig bezig met betrekking tot hun levensstijl keuzen, maar glippen af in het weekend. Wist je trouwens dat alcohol de op één na meest calorierijke voedingstof isna vet?

1 gram koolhydraat    4kcal

1 gram eiwit               4kcal

1 gram vet                  9kcal

1 gram alcohol           7kcal

Onthoud dat discipline resultaten oplevert.

Wat is Green Fuel?

\"\"

Green Fuel heeft een gezonde balans van vezels, vetten, eiwitten en essentiële vitamines en mineralen. Het zal je lichaam alles geven wat het nodig heeft in de juiste hoeveelheden.

Complete voeding

No Bullsh*t

Alles wat je nodig hebt voor een gezond, uitgebalanceerd dieet

Geen toegevoegde suiker 

Heerlijk van smaak

Rijk aan plantaardige eiwitten

Duurzame ingrediënten

Geen dierlijke producten

Aankomen in gewicht, vet verliezen of onderhouden. Wat je doel ook is, Green Fuel wants to fuel your passion en je kan er zeker van zijn dat elke portie een volledige voedingsbalans biedt!

Minder plannen, minder rekenen, minder koken. Meer succes.

Hoeveel calorieën heb ik nodig?

Neem het heft in eigen handen. Tel calorieën, ontleed ingrediënten en houd activiteiten bij met bijvoorbeeld MyFitnessPal. Je kunt ook een andere online caloriecalculator gebruiken om je gezonde gewicht te berekenen. Zoals hier.

calculator.net/calorie-calculator.

Check onze blogs met tips voor vetverlies of gewichtstoename.

Green Fuel maakt het verschil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen